Espanyol

L'Espanyol tomba el Lucerna i encarrila una nova eliminatòria de la prèvia de l'Europa League (0-3)

Els blanc-i-blaus encarrilen l'eliminatòria amb una solvent victòria gràcies als gols de Ferreyra, Dídac i Vargas

Oriol Llach EstrellaActualitzat

L'Espanyol s'ha imposat al Lucerna en l'anada de la següent eliminatòria de l'Europa League (0-3). Els blanc-i-blaus han sortit a controlar el partit i a mesurar el rival durant els primers compassos. Sense assumir riscos i amb tota la concentració, els homes de David Gallego, de mica en mica, han anat decantant el duel cap al seu costat.

A la mitja hora de joc, Facundo Ferreyra ha marcat el primer gol dels catalans amb una rematant amb el cap una gran assistència servida per Melendo. Quart gol del davanter argentí aquesta pretemporada que, demostrant el seu sentiment perico, no ha dubtat a dedicar la diana anotada a Dani Jarque justament el dia que es compleix el desè aniversari de la mort de l'etern capità blanc-i-blau.

En el segon temps s'ha repetit el guió, control del partit i paciència de cara a fer el segon. Això sí, el conjunt suís ha fet un pas endavant en l'intent d'aconseguir l'empat. Un mal refús de Diego López en una jugada embolicada a dins de l'àrea gairebé li costa un gol al conjunt blanc-i-blau.

L'Espanyol ha sabut mantenir la determinació de sentenciar amb el segon i ha acabat arribant després de diversos avisos. Marc Roca s'ha internat a l'àrea en solitari en una gran jugada personal i, finalment, ha servit la pilota a Dídac que ha superat el porter en l'un contra un amb un xut amb poc angle i molt ben col·locat.

A les acaballes, "El Monito" Vargas, que havia entrat en el segon temps per substituir Adrià Pedrosa, ha anotat un golàs que ha deixat els seus companys, els seus rivals i el mateix David Gallego bocabadats (0-3): Una canonada imparable i perfectament ajustada a l'escaire des de fora de l'àrea. Primer partit de l'argentí i primer gol. Tota una targeta de presentació. En els últims minuts Borja Iglesias encara ha tingut temps per protagonitzar dues ocasions que podrien haver estat el quart.

Amb aquest resultat el partit ha arribat al final del temps reglamentari. La tornada es jugarà dijous que ve, 15 d'agost, a les 21.00, al RCDE Stadium i també es podrà veure en directe per Esport3.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut