Espanyol

L'Espanyol té peu i mig a Segona després de perdre amb el Leganés (0-1)

Un Espanyol decebedor encaixa la cinquena derrota seguida que el deixa amb peu i mig a Segona. Els de Rufete, en funció dels resultats de la pròxima jornada, podrien certificar el descens al Camp Nou

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Per enfrontar-se al Leganés, Rufete ha fet quatre canvis respecte de l'últim partit; el tècnic blanc-i-blau ha donat entrada a Javi López, Pedrosa, Darder i Wu Lei. La primera part davant dels madrilenys ha estat avorrida, ja que no s'ha vist cap ocasió clara per part dels dos equips que ocupen l'última i la penúltima posició de la classificació. A destacar, una acció a pilota parada als vint minuts que ha acabat amb una rematada de Bernardo a les mans de Cuéllar. Kevin, amb un xut i una desmarcada que ha atrapat Diego, ha buscat acostar el perill a l'àrea contrària. Wu Lei, abans del descans, ha vist com Bustinza li dificultava una rematada que és el moment en què més a prop ha tingut el gol l'Espanyol. En aquest primer temps, RDT ha tingut una indisposició després de caure en una jugada amb Amadou. El madrileny ha jugat els últims minuts de la primera part sense esma, però ha pogut començar la segona.

En el 46, a l'Espanyol li han anul·lat un gol a Embarba per fora de joc mil·limètric de Wu Lei a l'inici de la jugada. El gol del Leganés, en canvi, sí que ha pujat al marcador poc després. La passada de Rubén Pérez a l'esquena dels centrals l'ha aprofitat Jonathan Silva per superar Diego López. RDT, de falta directa, ha intentat sorprendre Cuéllar sense èxit i al mateix davanter madrileny li han anul·lat un altre gol per fora de joc. En el 87, Calleri -que havia entrat en el 63- ha vist doble targeta groga per queixar-se a l'àrbitre i ha deixat l'equip amb un home menys. Tot i això, en la jugada següent, RDT ha tingut l'empat a tocar. El madrileny, però, s'ha quedat sense pólvora des de la represa de la competició. Els blanc-i-blaus han estat incapaços de plantar cara al penúltim classificat que se'ls escapa quatre punts per sobre; queden enfonsats a la cua i dimecres al Camp Nou podrien certificar el descens a Segona Divisió vint-i-set anys després.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut