Espanyol

L'Espanyol tanca l'estada de pretemporada a Àustria amb un triomf contra el Kasimpasa (2-1)

Els blanc-i-blaus han tancat una etapa més de la seva preparació per a la temporada, l'estada a Àustria. I ho han fet amb un triomf en la final d'un torneig quadrangular, la Betsafe Cup.

El RCD Espanyol ha tancat la seva estada de pretemporada a Àustria amb un triomf per 2 a 1 davant el Kasimpasa de Turquia, en la final d'un torneig quadrangular d'estiu al Tirol, la Betsafe Cup. No s'ha vist gaire futbol en els primers minuts del tercer amistós de la pretemporada de l'Espanyol. Els blanc-i-blaus encara busquen la manera de reajustar el seu atac després de les baixes sensibles respecte la temporada passada. El seu rival, per la seva banda, ha incorporat 7 jugadors nous.

Després d'un temps mort de Sergio González en el minut 25 el matx s'ha accelerat. Els turcs han muntat una contra gràcies a una bona sortida del seu central Ryan Donk. La jugada ha acabat amb el gol d'Aydin en el minut 29. El jove "Burgui", dos minuts més tard, ha empatat per l'Espanyol amb un bon xut des de la frontal. La primera part ha acabat amb la imatge de la discussió entre dos jugadors del Kasimpasa després del xiulet de l'àrbitre.

En la represa la continuïtat del joc ha tornat a decaure després del habitual carrusel de substitucions d'aquests partits de pretemporada. Tot i això, Mamadou Sylla ha fet lluir-se el porter del conjunt turc amb una bona rematada de cap. En la jugada del córner posterior, Víctor Álvarez ha fet el gol del triomf espanyolista. El gol de Malki en el minut 79 que hauria significat l'empat ha estat anul·lat.