Futbol

L'Espanyol tanca la incorporació del lateral dret argentí Iván Pillud

Ivan Pillud ja és nou jugador de l'Espanyol. L'equip blanc-i-blau ja ha tancat del tot la cessió del jugador argentí per una temporada. Pillud, de 23 anys i 1,75 metres d'alçada, ha jugat l'última temporada al Newell's Old Boys, cedit per Tiro Federal, que ara el presta a l'Espanyol. D'aquí a un any, el club català podrà executar una opció de compra per quatre temporades més. Pillud juga per banda dreta, com a lateral o interior. Ahir ja no va estar present en l'últim partit de la temporada de Newell's.

Actualitzat
Iván Alexis Pillud, argentí de 23 anys, s'ha convertit en el quart reforç de l'Espanyol per la temporada que ve. Provinent de Newell's, on ha jugat cedit els últims mesos, Pillud és un laterat dret fort físicament, amb projecció i polivalent; de fet, respon al perfil de jugador que buscava el club i que, per cert, recorda el també argentí Pablo Zabaleta. Pillud arriba per jugar cedit una temporada, però amb una opció de compra per les quatre següents.

Pillud se'l presentarà aquesta setmana, uns dies abans que Shunsuke Nakamura. La presentació del japonès es farà dilluns 13, a les dotze del migdia, i serà un acte mediàtic i la primera presentació que es farà al nou estadi de Cornellà-el Prat.

La secretaria tècnica continua treballant en l'"operació sortida", però, de moment, sense resposta en les preteses vendes de Luis García, Raúl Tamudo o Sergio Sánchez. S'ha parlat molt del futur de Marc Torrejón. Un cas curiós és que el seu representant el col·loca al Saragossa i des d'allí diuen que no el volen. Valdo no acaba de concretar la seva cessió al Màlaga pel preu de la seva fitxa i el Betis, el Rayo Vallecano i el Tenerife aspiren a la cessió de Béranger.

Urbano, fitxat per a l'àrea esportiva

Però aquest no és l'únic fitxatge que ha fet aquest dilluns l'Espanyol. L'altre és per als despatxos. Urbano Ortega, l'exjugador del club perico -i també del Barça, Mèrida o el Màlaga- entra a formar part de l'àrea esportiva de l'Espanyol. Urbano estarà integrat en l'equip de treball de Ramon Planes.

L'andalús, que també ha estat entrenador, ha jugat més de 100 partits amb l'Espanyol repartits en dues etapes. A més, ha estat secretari tècnic del Granada i ha fet funcions de "scouting" per al Barça i el Vila-real.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut