Víctor Campuzano lamenta una ocasió desaprofitada durant el partit entre l'Espanyol i el CSKA de Moscou (EFE)
Espanyol

L'Espanyol tanca la fase de grups de l'Europa League amb una derrota contra el CSKA de Moscou (0-1)

Cristina BusquetsActualitzat

Un CSKA eliminat d'Europa trenca la imbatibilitat dels blanc-i-blaus en competició europea gràcies a l'únic gol de Vlasic a la segona part. Els blanc-i-blaus han protagonitzat un partit molt fluix i han estat acomiadats per l'afició amb mocadors i xiulets. Els de Machín aparquen la Lliga Europa fins al febrer.

Hi havia pocs al·licients al partit d'aquesta nit on tot estava decidit. Segurament aquest fet ha propiciat que a l'RCDE Stadium s'hi hagi vist la pitjor entrada d'aquesta temporada. Machín ha presentat un onze completament diferent al de l'anterior jornada. A destacar el debut d'Andrés Prieto sota pals, donant descans al titularíssim Diego López. Precisament el porter local se l'ha vist segur i als dotze minuts ha sortit de la seva àrea per allunyar un servei de porteria del seu homònim Pomazun. La primera ocasió clara dels blanc-i-blaus l'ha protagonitzat Piatti. Ferreyra ha dirigit una bona passada al mitjapunta que ha acabat xutant al cos del porter. La rèplica l'ha donat Txalov que s'ha presentat sol davant de Prieto. L'alacantí ha tapat bé l'arribada del davanter del conjunt rus. I si a la primera part, Piatti ha pogut marcar; a la segona, l'ha tingut Wu Lei. El davanter xinès també ha dirigit el xut al cos del porter. Del refús d'aquesta jugada n'ha nascut una contra ràpida dels russos que presentant-se dos jugadors davant del porter han resolt de la pitjor manera l'ocasió clamorosa. En el 84, el CSKA ha marcat l'únic gol del partit, el de la victòria, gràcies a una passada de Fernandes cap a Vlasic que ha finalitzat amb un xut impossible per al porter perico. L'Espanyol ha estat incapaç de reaccionar i ha tornat a fer palesa la seva falta de gol en un partit gris i fluix que ha presenciat Chen Yansheng. Els pocs aficionats que han anat a l'estadi han acomiadat a l'equip amb xiulets i mocadors. Acabada la fase de grups, el cap està posat en diumenge. La delicada situació a la Lliga ara aclapara tota l'atenció dels blanc-i-blaus.

Tot i la derrota, els blanc-i-blaus es classifiquen per als setzens de final de la Lliga Europa com a primers de grup. Els possibles rivals de l'Espanyol seran el Leverkusen, el Wolfsburg, l'Eintracht Frankfurt, la Roma, l'Sporting de Portugal, el Wolverhampton, els Glasgow Rangers, l'AZ Alkmaar, el Copenhaguen, el Cluj, el Bruges, el Xakhtar, Olympiacos i l'APOEL de Nicòsia.