Espanyol

L'Espanyol tanca finalment el fitxatge del japonès Nakamura, que es converteix en el tercer reforç de la temporada

L'Espanyol ha tancat, ara sí, el fitxatge del japonès Nakamura, que es converteix en el tercer reforç de la temporada, després dels fitxatges de Verdú i Ben Sahar, a qui el club té previst presentar dijous. Nakamura ha fitxat per dues temporades. Té 31 anys, juga al mig del camp i prové del Celtic de Glasgow, on ha jugat les últimes quatre temporades, i és una estrella mediàtica al Japó. L'Espanyol s'ha assegurat un bon acord ja que obtindrà més del cinquanta per cent dels ingressos que el jugador generi en concepte de màrqueting.

Actualitzat
Nakamura està ara de vacances, de moment no serà presentat i s'incorporarà a la disciplina de Pochettino directament a la pretemporada.

L'efecte Nakamura

Encara no ha aterrat a Barcelona, però l'efecte Nakamura ja s'ha començat a notar. Les visites a la pàgina web de l'Espanyol s'han multiplicat des que s'ha confirmat el fitxatge del migcampista. Tan sols en els últims dos dies, s'han comptabilitzat 40.000 entrades només des del Japó. Totes, amb un mateix objectiu: tenir la màxima informació del nou equip del futbolista asiàtic més mediàtic.

Una informació que no els faltarà durant tota la temporada. Ja està previst que periodistes japonesos s'instal·lin a Barcelona quan comenci la Lliga per explicar fil per randa la vida i miracles de Nakamura. Tot plegat ajudarà el club a obrir-se al desitjat mercat japonès.

El precedent d'Akinori Nishizawa

Tota aquesta moguda no agafarà desprevingut l'Espanyol, que ja va viure una experiència similar fa nou anys, quan Akinori Nishizawa es va vestir de blanc i blau. Fins i tot quan no estava convocat, centrava tota l'atenció de la premsa del seu país. Fotògrafs, ràdios i televisions el seguien a tot arreu. A partir del mes d'agost, els japonesos s'integraran dins del paisatge espanyolista. Nakamura en serà el responsable.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut