Espanyol

L'Espanyol també prescindeix de Rufete i presenta Catoira com a nou director esportiu

La sacsejada de l'Àrea Esportiva del club blanc-i-blau també afecta l'exjugador valencià

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha comunicat aquest divendres al migdia la reestructuració de l'Àrea Esportiva del club, i ha informat que l'actual director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete, seguirà els passos del ja exentrenador Vicente Moreno i deixarà de treballar a l'entitat blanc-i-blava.

Explica la nota que el club i l'exjugador valencià han arribat a un "acord per a la no renovació de la seva responsabilitat" encapçalant l'àrea perica. L'Espanyol agraeix la seva feina "al llarg d'aquests anys", en què "després d'un dolorós descens va contribuir al retorn a Primera Divisió i la consolidació a la categoria".

Abans de dinar s'ha fet la presentació del relleu de Rufete, que acaba la seva vinculació després de quatre anys. Va arribar l'estiu del 2018 procedent de l'Eivissa.

Domingo Catoira serà el nou director esportiu

L'Espanyol ha presentat aquest mateix divendres Domingo Catoira com a nou director esportiu del club, rellevant Rufete. Catoira, amb experiència prèvia en equips com Deportivo, Valladolid o València, és l'actual secretari tècnic i passa a encapçalar l'organigrama esportiu per planificar l'Espanyol de la temporada 2022-23.

En la seva presentació com a nou màxim responsable de l'àrea esportiva, Catoira s'ha mostrat convençut de poder fer que l'equip torni a connectar amb la massa social perica:

Volem reil·lusionar la gent, acostar el club, que l'afició se senti identificada amb l'equip i viceversa, que es proudeixi aquesta sinergia que ens permeti assolir els objectius. N'estic convençut.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut