Segona Divisió

L'Espanyol s'imposa al Leganés (2-1) i fa un pas de gegant cap a Primera Divisió

Dos grans gols de Darder i Melamed permeten a l'Espanyol guanyar el Leganés (2-1). Els blanc-i-blaus es mantenen líders i augmenten l'avantatge respecte al tercer classificat, l'Almeria, que té a 10 punts.

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Cabrera per Calero i Dídac per Óscar Gil han estat els únics canvis de l'Espanyol per enfrontar-se al Leganés. Amb la victòria del Mallorca, els de Vicente Moreno estaven obligats a puntuar per no perdre el liderat i Darder ha sortit mentalitzat per fer-ho. Tant, que en vint-i-sis segons, la inspiració del d'Artà li ha permès marcar un golàs amb el qual ha inaugurat el marcador. Els dos primers minuts han estat trepidants. Diego López ha evitat amb el peu l'ocasió d'Arnáiz. En el 17, el penal per mans d'Omeruo era una bona oportunitat per ampliar l'avantatge al marcador. Però RDT ha enviat el llançament de panenka al travesser. Poc després, Riesgo ha salvat des de la mateixa línia de gol la rematada de David López. En els últims minuts de la primera part, el Leganés ha fet dues passes endavant. Sergio ha rematat fregant el pal i Dídac ha salvat el gol interposnt-se al xut de Javi Hernández.

El descans ha semblat anar bé als blanc-i-blaus que a través d'RDT han buscat porteria just a l'inici. Però en el 51, el Leganés ha empatat a través de Miguel de la Fuente. Un gol que ha estat revisat durant uns minuts pel VAR, per un possible fora de joc de Rober Ibáñez en l'acció. En el 61, l'Espanyol l'ha tingut. Nico Melamed, que havia entrat a l'inici del segon temps, ha enviat el refús als núvols, però el jove jugador blanc-i-blau, en el 73, no ha fallat. Melamed ha connectat de primeres una pilota penjada per Keidi Bare. Gol com a autoregal per al seu vintè aniversari. El Leganés ha buscat desesperadament l'empat i Juan Muñoz ha tingut un pal a cinc minuts per al final.

Els de Vicente Moreno han sumat la cinquena victòria seguida i amplien l'avantatge respecte del tercer classificat, l'Almeria, que tenen a 10 puntsi serà el pròxim rival dels blanc-i-blaus.