Isi celebrant el primer gol del partit
Isi celebrant el primer gol del partit (EFE)
Espanyol

L'Espanyol s'electrocuta contra un Rayo més efectiu de cara a porteria (0-2)

Les expulsions de Florian Lejeune i Sergi Gómez marquen un partit d'alta intensitat durant els primers 45 minuts

Xavier Aymamí ValeroActualitzat

El resum del partit

Diego Martínez ha seguit confiant amb el gruix de futbolistes que van arrencar un empat a l'últim sospir de Balaídos, amb l'únic canvi a l'onze inicial d'Edu Expósito per Calero.

L'Espanyol ha sortit elèctric a la gespa de Cornellà-El Prat, amb intensitat i pressió alta, per posar en dificultats la sortida de pilota del Rayo Vallecano. La insistència perica ha generat la primera ocasió clara al minut 10, quan, a la sortida d'un córner, Leandro Cabrera ha prolongat la pilota i Sergi Gómez, de cap, no ha enviat la pilota al fons de la xarxa per poc.

L'equip madrileny, superat, ha vist com el partit se li ha complicat al minut 16 després que el central Florian Lejeune hagi vist, en menys de 3 minuts, dues targetes grogues.

L'equip blanc-i-blau ho ha seguit intentant, i al minut 25, una bona centrada de Sergi Darder ha trobat la rematada de Joselu Mato de primeres, però la pilota ha sortit molt desviada.

L'expulsió de Sergi Gómez esperona el Rayo

Al minut 28 l'àrbitre Figueroa Vázquez, a instàncies del VAR, ha expulsat amb vermella directa a Sergi Gómez per colpejar amb el braç Camello quan la pilota estava a una altra zona del camp. Diego Martínez ha mogut fitxa ràpid, donant entrada a Fernando Calero per Nico Melamed.

L'àrbitre, expulsant a Sergi Gómez (LaLiga)

L'expulsió perica ha esperonat l'equip madrileny, que ha trobat el primer gol del partit al minut 40 després d'una bona jugada assajada entre Isi Palazón i Unai López.

Un teva-meva ha permès al 7 del Rayo engaltar un xut ras amb un efecte que ha sorprès Benjamin Lecomte i ha posat el 0 a 1 al marcador. Un golàs que ha deixat glaçat l'estadi periquito.

Ja en el temps de descompte de la primera part, el jugador del Rayo Fran García ha colpejat amb la mà la pilota dins de l'àrea a l'intentar refusar-la, però l'àrbitre ha tingut clar que venia d'un rebuig propi i no ha assenyalat res.

L'equip madrileny remata el partit

La primera ocasió de la segona part l'ha tingut Camello per part del Rayo, que no ha rematat bé una centrada d'Isi des de la banda. A poc a poc els blancs-i-blaus han perdut l'efervescència i el Rayo s'ha trobat còmode amb el partit. I en mig de la letargia, al minut 59, Álvaro García ha trenat una bona jugada col·lectiva per la banda i ha servit en bandeja el gol a Pathé Ciss, que només ha hagut d'empènyer la pilota al segon pal. El gol ha fet mal a les aspiracions de l'Espanyol, a qui el 0 a 2 se li ha fet una muntanya.

Isi Palazón, l'autor del primer gol del Rayo Vallecano (LaLiga)

Diego Martínez ha tornat a moure la banqueta, donant entrada a Javi Puado, Keidi Bare i Luca Koleosho, i l'equip ha reaccionat. Que no era la nit de l'Espanyol ha quedat clar quan el pal ha evitat fins en tres ocasions el gol de l'Espanyol.

Primer amb un xut d'Edu Expósito, després amb la rematada de cap de Puado i finalment amb una altra rematada de cap del 7 de l'Espanyol. Diego Martínez se'n feia creus.

Tot i sumar només 1 punt en dos partits, l'Espanyol ha de ser capaç ara de resetejar el xip. A la tercera jornada de Lliga, també a Cornellà-El Prat, arriba el Reial Madrid. Una bona oportunitat per reivindicar-se i demostrar que a aquest equip, en qüestió de fe, no el guanya ningú.