Espanyol

L'Espanyol s'entrena sense Gerard Moreno, absent per una gastroenteritis

Felipe Caicedo, Javi López i Víctor Sánchez continuen exercitant-se al marge i són dubte de cara al partit de diumenge a Cornellà, contra el Sevilla

Marc BéjarActualitzat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb l'absència de Gerard Moreno, que no s'ha pogut exercitar per culpa d'una gastroenteritis. El davanter de Santa Perpètua, que no està descartat per al partit de diumenge contra el Sevilla (16.15), es suma a la baixa Leo Baptistao a la davantera. El brasiler, però, no podrà ser-hi al duel a Cornellà-el Prat contra els andalusos. 

Quique Sánchez Flores tampoc ha pogut comptar amb Víctor Sánchez i Javi López, per diferents molèsties físiques, ni amb Felipe Caicedo, que continua recuperant-se d'una grip. Els tres, però, han trepitjat la gespa per treballar al marge del grup i la seva presència aquest pròxim diumenge dependrà de l'evolució que experimentin aquests dies.

Diego López, amb la intenció de quedar-se

Un dels que ha deixat enrere els problemes físics és Diego López. El porter ha recuperat les bones sensacions un cop superada la seva lesió al genoll i ha assegurat que és molt feliç a Barcelona veient el creixement de l'equip, segons ell, està sent molt positiu. Tot i el bon moment que travessa, el gallec continua sense conèixer quin serà el seu futur. El futbolista, però, ha deixat clara la seva intenció de continuar vestint de blanc-i-blau. "Desitjo quedar-me a l'Espanyol", i ha aprofitat per agrair la confiança que ha dipositat el club en ell.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut