Els jugadprs de l'Espanyol s'han entrenat aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol s'entrena per preparar el penúltim partit de lliga, contra el València

El conjunt blanc-i-blau té com a objectiu acabar de la millor forma possible la competició, després de signar una temporada decebedora que ha acabat amb el descens a Segona Divisió

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol s'ha tornat a entrenar aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per preparar el penúltim partit de la Lliga que disputarà aquest dijous contra el València a Mestalla. L'entrenador, Francisco Pérez Rufete, ha treballat tant l'apartat físic com el tècnic per donar la millor imatge possible davant d'un rival, sobre el paper, de major nivell i que encara té mínimes opcions de classificar-se per a Europa la temporada que ve. El tècnic també ha intentat millorar l'estat anímic del vestidor després de confirmar-se el descens en un curs per oblidar.

El conjunt blanc-i-blau té com a objectiu acabar de la millor forma possible la competició, després de signar una recta final decebedora per als seus aficionats. El club, de fet, fa setmanes que ja pensa en la planificació de la següent campanya, a Segona Divisió.  

Anar al contingut