Gerard Moreno exercitant-se amb els seus companys a l'entrenament del matí (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol s'entrena amb un Gerard Moreno cada dia més recuperat i amb les absències dels internacionals

Sergio González no podrà comptar amb tots els seus homes fins dijous per treballar el sempre difícil primer partit després de l'aturada de seleccions

Actualitzat

L'Espanyol encara el partit contra el Màlaga amb un Gerard Moreno cada dia més recuperat. El davanter català ja s'ha entrenat tres vegades amb els seus companys amb total normalitat, un mes i mig després de caure lesionat, "em falta ritme de competició, però em trobo bastant bé". Moreno es mostra optimista i fins i tot no descarta saltar a la gespa de Cornellà-el Prat dissabte que ve.

Sergio González encara no pot comptar amb tots els seus efectius, i és que encara no s'han pogut posar a les seves ordres els jugadors que tenien compromisos internacionals. Van anar amb la selecció espanyola sub-21, Pau López, Rubén Duarte i Asensio, que va marcar un gol decisiu davant de Croàcia. També va brillar amb el seu equip nacional Felipe Caicedo, que, de nou, va fer diana i va ser clau per a la victòria de l'Equador. Hernán Pérez, per la seva banda, va disposar d'uns minuts per jugar amb el Paraguai, mentre que Enzo Roco es va quedar a la banqueta i no va poder fer res per ajudar els seus companys de Xile per evitar la desfeta contra l'Uruguai.

Anar al contingut