Espanyol

L'Espanyol s'entrena a Anglaterra per preparar el segon amistós contra l'Everton a Liverpool

Després de deixar bones sensacions en el primer partit en terres angleses contra el Southampton, l'Espanyol de Quique Sánchez Flores s'ha quedat a les illes britàniques fins dissabte, quan s'enfrontarà amb l'Everton. Pape Diop s'incorpora a la concentració a Liverpool

Actualitzat

Després de deixar bones sensacions en el primer partit en terres angleses contra el Southampton, l'Espanyol de Quique Sánchez Flores s'ha quedat a les illes britàniques fins dissabte, quan jugarà un nou amistós de pretemporada contra l'Everton a Goodison Park, un partit que Esport3 oferirà en directe.

Els jugadors blanc-i-blaus s'han exercitat al matí a les instal·lacions de la Solent University de Southampton i a la tarda tindran unes hores de descans abans de tornar a la feina divendres al matí. Serà l'últim entrenament abans de viatjar cap a Liverpool.

Diop s'incorpora a Liverpool

Aquest pròxim partit, el podrà disputar Pape Diop, que s'incorporarà a la gira un cop ja ha resolt els seus problemes de visat. Diop viatjarà aquest divendres cap a Liverpool, on es retrobarà amb la resta de companys.

D'altra banda, l'Espanyol ha cancel·lat la gira per Sud-àfrica, prevista per a aquest mes, però mirarà de buscar algun altre amistós alternatiu.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut