David Gallego en el partit dels blanc-i-blaus contra el Peralada (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol s'enfronta amb el Lens amb la vista posada en la prèvia de la Lliga Europa

Els de David Gallego afronten el segon compromís de pretemporada, contra el Lens, després de superar el Peralada per 0-6 en el primer

Actualitzat

Segon test per a l'Espanyol aquesta pretemporada. Els de David Gallego s'enfrontaran aquest dissabte, a les 18.00, amb el Lens, equip de la segona divisió francesa, amb la vista posada en la prèvia de la Lliga Europa, que es disputarà la setmana que ve.

A només cinc dies de jugar-se les opcions d'estar a Europa aquesta temporada enfront de l'Stjarnan, els blanc-i-blaus donaran per tancada la posada a punt de l'equip pel que fa a partits amistosos en la visita al conjunt francès.

El partit entre l'equip català i el francès es podrà seguir en directe pel canal Esport3.

Posada a punt dels blanc-i-blaus després de superar el Peralada

En el primer duel d'aquesta pretemporada, l'Espanyol es va imposar sense problemes al Peralada per 0-6. L'equip de Tercera Divisió no va poder fer res contra uns blanc-i-blaus molt intensos que es van emportar el partit amb gols d'Òscar Melendo, Facundo Ferreyra, Pol Lozano, Pipa, Nico Melamed i Javi Puado.

Després de completar l'"stage" de pretemporada a Navata, l'Espanyol va tornar als entrenaments a la Ciutat Esportiva Dani Jarque aquest divendres en una doble sessió prèvia al viatge cap a França per enfrontar-se amb el Lens.

La principal novetat va ser la reincorporació d'Hernán Pérez, que disposava de permís del club per allargar una mica més les vacances perquè va disputar la Copa Amèrica amb la seva selecció, el Paraguai.

Quatre fitxatges i la baixa sensible d'Hermoso

Amb Bernardo, Iturraspe i Vargas presentats, el club català va anunciar aquest divendres la incorporació del porter Andrés Prieto, que es reincorpora al club on es va formar després d'haver passat pel Màlaga i pel Leganés.

Rufete, en la presentació del porter, va afirmar que no serà l'últim fitxatge de l'Espanyol, ja que l'equip preveu incorporar, com a mínim, un central per suplir la baixa sensible de Mario Hermoso.

Anar al contingut