Espanyol

L'Espanyol s'enfonsa a Pucela (2-1)

Els d'Abelardo perden davant del Valladolid en un partit marcat per l'expulsió de David López en el minut 24. Sandro i Guardiola, a la segona part, han estat els golejadors del conjunt val·lisoletà. Embarba, de penal, ha fet el gol de l'honor blanc-i-blau. Amb la derrota, l'Espanyol té la salvació a 5 punts.

Cristina BusquetsActualitzat

Dídac i David López han estat les úniques novetats de l'Espanyol al José Zorrilla respecte de l'últim partit a Sevilla. El de Sant Cugat ha estat un dels protagonistes del partit. Als setze minuts ha vist la primera targeta groga, i als vint-i-quatre, la segona, amb la qual ha deixat els d'Abelardo amb un home menys. Tot i això, els blanc-i-blaus han aguantat la primera part, i han disposat, fins i tot, d'una gran ocasió: una rematada de Calleri que ha acabat a les mans de Masip.

A la segona part, Sandro –que havia entrat feia poc al terreny de joc- ha obert el marcador. Diego López no ha estat encertat en refusar el xut de Carnero i Sandro l'ha aprofitat per superar-lo pel pal curt. En el 82, Sergio Guardiola ha fet el segon després d'una acció en la qual Diego López tampoc ha estat del tot encertat. En l'últim minut, l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha revisat unes mans de Kiko Olivas dins de l'àrea i ha acabat xiulant penal. Embarba, des dels onze metres, ha fet el gol de l'honor.

Els blanc-i-blaus han perdut una oportunitat d'or d'involucrar el Valladolid en la pugna per la permanència i continuen cuers, amb 19 punts, a cinc de la salvació.

Anar al contingut