Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol se'n va de gira a Grècia aquest dimarts, on disputarà dos amistosos

L'Espanyol se'n va de gira a Grècia aquest dimarts, fins diumenge, on disputaran dos partits amistosos. En principi, estava previst que Valverde facilités la convocatòria aquest dilluns, però no ho farà fins dimarts, perquè vol apurar les possibilitats que es recuperin De la Peña i Luis García. El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha assistit a l'entrenament per tranquil·litzar el tècnic respecte als reforços que han d'arribar. Per cert, el club ha cedit el jove central Miki Robusté al Poli Ejido de Segona A.

Actualitzat

El president de l'Espanyol ha criticat el València per haver intentat el fitxatge de Luis García parlant amb el representant del jugador i no amb el club. Sánchez Llibre ha lamentat que el club valencià hagi contactat amb el jugador abans de parlar amb l'Espanyol. Són les primeres declaracions del president de l'Espanyol des que es va reconèixer l'interès del València per al davanter asturià del club blanc-i-blau. Segons ha valorat el màxim mandatari del club barceloní, si algú està interessat en Luis García s'ha de dirigir al club i no pas al seu representant.

Tot i això, Daniel Sánchez Llibre ha admès que no hi ha cap jugador intransferible quan arriba una oferta formal, malgrat que fins ara l'Espanyol no n'ha rebut cap, ni per Luis García ni per cap altre jugador. El president de l'Espanyol també ha parlat dels reforços i de quan quedarà configurada del tot la plantilla per la pròxima temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut