Futbol

L'Espanyol se suma a la Marató per la pobresa i lliura una placa a TV3 per al memorial

El president de l'Espanyol ha visitat aquest dimecres les instal·lacions de TV3 per lliurar la samarreta que l'equip blanc-i-blau va lluir el 17 de desembre, amb el logotip de la Marató d'aquesta casa. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, per la seva banda, ha lliurat a l'Espanyol una placa que figurarà en l'espai memorial de l'estadi de Cornellà-el Prat. Amb aquest acte, el club se suma a la Marató per la pobresa que TV3 i Catalunya Ràdio faran el 27 de maig.

Actualitzat
Aquest dimecres, a les instal·lacions de TV3, Ramon Condal, president del RCD Espanyol, ha lliurat a Enric Marín, president de la CCMA i del patronat La Marató de TV3, la samarreta de l'Espanyol amb el logotip de La Marató que va lluir Sergio García en el partit de Lliga contra l'Sporting de Gijón i amb què va marcar el segon gol de l'equip blanc-i-blau, que va donar el triomf a l'equip (1-2). El partit es va jugar el 17 de desembre i l'equip va portar el logotip com a mostra d'adhesió a La Marató que TV3 va fer l'endemà amb la finalitat de recaptar fons per a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits.

Amb aquest acte, el club se suma a la Marató per la pobresa que TV3 i Catalunya Ràdio faran el 27 de maig. Marín ha remarcat la importància de "tenir un dels clubs històrics del país acompanyant-nos" en aquesta iniciativa que és la Marató per la pobresa. Condal ha dit que el club "sempre intentarà estar al costat de la cadena en tot el que pugui".

Mònica Terribas, que també ha valorat molt positivament la "iniciativa de l'Espanyol per unir-se a TV3 per la solidaritat", ha rebut tot seguit de mans de Rubèn Tamarit, director general del grup Giemsports, l'empresa que gestiona espais memorials en instal·lacions esportives, la placa que constata la relació "indissoluble entre TV3 i l'Espanyol", com ha manifestat Terribas en el seu discurs d'agraïment. "TV3, com ha fet fins ara, estarà sempre al costat de l'Espanyol".

També han assistit a l'acte els presentadors i l'editor de "Hat-trick Espanyol", David Balaguer, Raquel Mateos i Manel Fanlo.



Anar al contingut