Espanyol

L'Espanyol rep l'Almeria amb l'objectiu de refer-se de l'última golejada a Vila-real

La tercera jornada de Lliga arrenca aquesta tarda a les sis a l'estadi de Cornellà-el Prat. L'Espanyol rep l'Almeria amb l'objectiu de refer-se de l'última golejada encaixada al camp del Vila-real. L'equip blanc-i-blau va quedar concentrat ahir a la nit en un hotel de la ciutat. L'Espanyol té les baixes dels lesionats Osvaldo i De la Peña, i del sancionat Javi Chica. Mauricio Pochettino afronta el partit amb la intenció de passar pàgina després de la golejada encaixada contra el Vila-real. El tècnic argentí ha guanyat fins ara els tres enfrontaments en Lliga contra el seu rival d'avui. L'Almeria, entrenat per Lillo, buscarà aconseguir la seva primera victòria al campionat.

Actualitzat
Després d'aconseguir una brillant victòria en el primer partit de Lliga, la derrota per golejada de l'altre dia a Vila-real va sembrar de dubtes l'afició blanc-i-blava. Una derrota que caldrà veure si avui costa la titularitat a Carlos Kameni. Els quatre gols que Kameni va encaixar contra el Vila-real fomenten encara més el debat a la porteria i Pochettino no ajuda a sortir de dubtes. El tècnic no podrà comptar amb Osvaldo ni amb De la Peña, lesionats, ni tampoc amb Chica, sancionat. Ferran Corominas és la principal novetat en la llista de convocats. Ell i la resta de jugadors intentaran mantenir la ratxa de victòries contra l'Almeria.

L'Espanyol vol que l'estadi de Cornellà-el Prat sigui, com la temporada passada, un fortí inexpugnable. Així ho creu també Pochettino, que en la roda de premsa prèvia al partit va assegurar que "a Cornellà es crea un clima especial que hem d'aprofitar". L'entrenador també es va mostrar convençut de la reacció dels seus jugadors en el partit d'avui, i s'encomana a l'esperit de revenja per oblidar el matx de Vila-real: "Sempre que perden, els futbolistes volen una revenja esportiva ràpida. I veig l'equip amb ràbia i moltes ganes."

Pel que fa al possible onze inicial, no es preveuen gaires canvis si no és per cobrir les anunciades baixes. Així, Galán podria ocupar la baixa del sancionat Chica, i Sergio García, la d'Osvaldo. El nou fitxatge blanc-i-blau podria jugar els seus primers minuts aquesta temporada. Un altre fitxatge, Aldo Duscher, també debutarà a l'estadi espanyolista.

L'Almeria busca la primera victòria


L'Almeria de Juanma Lillo encara no coneix la victòria aquesta temporada. L'equip andalús acumula dos empats en les dues primeres jornades: contra l'Osasuna i la Reial Societat. Lillo, un entrenador que sempre aposta pel bon futbol en els seus equips, ha recuperat l'exespanyolista Carlos García, Kalu Uche i Nieto. En canvi, Goitom i Ortiz Bernal són baixes. Curiosament Lillo va ser escollit entrenador de l'Almeria la temporada passada, just després que els andalusos perdessin a Cornellà per 2 a 0.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut