Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol en una imatge d'arxiu (@RCDEspanyol)
Primera

L'Espanyol rep el Celta amb Europa en el punt de mira

El conjunt blanc-i-blau, després de dues victòries i un empat a la Lliga, mira amunt a la classificació quan falten cinc partits perquè s'acabi la temporada

Actualitzat

L'Espanyol rep aquest vespre el Celta de Vigo al RCDE Stadium (20.30) en el duel corresponent a la jornada 34 de la Lliga. Els blanc-i-blaus, instal·lats a la zona tranquil·la de la classificació, no perden l'esperança de lluitar per Europa. La setena plaça –que hi porta– només és a quatre punts, quan encara els queden cinc partits per disputar. Jugar una competició continental la pròxima temporada seria un dels grans premis en què el conjunt perico ja fa temps que somia.

Per això, tot passa per no deixar escapar ni un punt. El rival d'aquest dimecres no serà gens fàcil, i és que els gallecs, que lluiten per allunyar-se de la zona perillosa, compten amb el seu talismà golejador, Iago Aspas, que ha marcat 16 dianes a la Lliga durant aquesta campanya, sis de les quals en els últims cinc partits, malgrat alguns problemes físícs que l'han apartat dels terrenys de joc durant diverses jornades. L'Espanyol, per la seva banda, recupera Dídac Vilà i l'argentí Ferreyra, que ha estat lesionat l'últim mes i mig.

 

Anar al contingut