Futbol femení

L'Espanyol rep el Barça en el debut de Jordi Ferrón a la banqueta blanc-i-blava

L'equip blanc-i-blau, cuer amb dos punts, ha de reaccionar i espera que el nou tècnic ajudi a aconseguir l'objectiu de la permanència. El rival, però, és el líder sòlid de la Lliga que vol sumar victòries que el portin a guanyar la competició

Josep CochActualitzat

El debut de Jordi Ferrón a la banqueta de l'Espanyol és la gran novetat del derbi que es jugarà a les cinc de la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El tècnic badaloní va ser presentat dimecres després de la destitució de Salva Jaspe. La trajectòria espanyolista a la Lliga ha quedat molt lluny de les expectatives inicials, i després de 12 jornades, l'equip és cuer amb només dos punts.

El Barça afronta aquest duel líder i només havent cedit dos punts, en la seva visita al camp del Rayo Vallecano. Amb la Lliga de Campions aparcada fins al març, les jugadores de Lluís Cortés estan molt centrades en la Lliga, un títol que s'ha convertit en la gran obsessió de les blaugranes després de quatre temporades sense guanyar-lo.

Aquest serà el segon derbi de la temporada. El primer va ser a la Copa Catalunya, amb victòria de les blaugranes per 4 a 0.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut