Sergio García, en una imatge d'arxiu (@rcdeespanyol)
Espanyol

L'Espanyol recupera Sergio García de cara al derbi

El davanter del Bon Pastor, que va jugar la primera mitja hora del Catalunya-Veneçuela, està en condicions de reaparèixer amb l'equip blanc-i-blau

Actualitzat
El davanter de l'Espanyol Sergio García ha superat la seva lesió al tendó d'Aquil·les de la cama dreta i estarà disponible per al derbi contra el Barcelona d'aquest dissabte al Camp Nou, segons ha informat aquest dimarts el club blanc-i-blau.

L'atacant de l'Espanyol, de fet, va ser titular en el partit entre Catalunya i Veneçuela, aquest dilluns. A l'entrenament de l'Espanyol d'aquest dimarts, l'ariet s'ha exercitat de forma diferenciada al costat dels futbolistes que van disputar aquest partit, tot i que l'entitat ha assegurat que dimecres se sumarà al treball del grup.

El retorn de Sergio García suposa una bona notícia per a l'entrenador, Joan Francesc Ferrer "Rubi", que durant les últimes setmanes ha tingut diverses baixes en la parcel·la ofensiva.

Al marge del ja recuperat Sergio García, l'extrem argentí Pablo Piatti ha dit adeu a la temporada per una lesió del lligament creuat del genoll dret. A més, el davanter argentí Facundo Ferreyra estarà de baixa entre quatre i sis setmanes per problemes en la musculatura isquiotibial.

Anar al contingut