RDT penja la seva foto a la galeria
RDT penja la seva foto a la galeria
Espanyol

L'Espanyol presumeix d'RDT a la galeria d'internacionals

El golejador blanc-i-blau ha afegit la seva foto al mural de jugadors periquitos que han debutat amb Espanya, al costat de Zamora, Marañón o Tamudo

Redacció Esport3Actualitzat

Al costat d'altres mites com Zamora, Marañón o Tamudo. Raúl de Tomás ja llueix a la galeria d'internacionals espanyols de l'RCDE Stadium. El pitxitxi blanc-i-blau ha penjat la seva fotografia en el mural reservat a tots aquells jugadors de l'Espanyol que han debutat amb la selecció d'Espanya. Els últims de fer-ho, abans d'RDT, van ser Óscar Gil i Javi Puado. En total n'hi ha 47.

"És molt merescut i t'hauria d'haver arribat abans". Això ha confessat el conseller delegat del club, Josep Maria Durán, en l'acte que s'ha fet a l'estadi. Per la seva part, De Tomás ha tingut paraules d'agraïment.

"És un orgull i em fa seguir creixent. Des del primer minut que vaig arribar a l'Espanyol, tothom em va rebre molt bé."

El premi de la convocatòria amb la selecció espanyola va arribar en els dos últims partits de classificació per al Mundial, contra Grècia i Suècia. Luis Enrique va recórrer al golejador de l'Espanyol arran de la lesió d'Ansu Fati. En tots dos partits, RDT va ser titular i va participar en la classificació dels espanyols per a Qatar 22.

Anar al contingut