El tècnic vallesà arriba a l'equip per ajudar en l'impuls del projecte del femení del club (RCD Espanyol)
El tècnic vallesà arriba a l'equip per ajudar en l'impuls del projecte del femení del club (RCD Espanyol)
ESPANYOL

L'Espanyol presenta Marc Cabestany, el nou tècnic del femení

El tècnic de Castellar del Vallès accepta el repte de tornar l'equip blanc-i-blau a la màxima categoria del futbol espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

Dos mesos després de saber-se que Rubén Casado no continuaria a la banqueta del femení de l'Espanyol, aquest divendres el club ha presentat el seu substitut. Marc Cabestany ha estat l'escollit per liderar el projecte blanc-i-blau, que té l'objectiu de tornar a la màxima categoria del futbol espanyol.

El tècnic de Castellar del Vallès, entrenador UEFA Pro, ha estat entrenador del CF Igualada i l'Atlètic Sant Just, a més de ser segon entrenador al CF Badalona i a la UE Olot, amb qui va pujar a Segona Divisió B. També va ser assistent de Steve Coppell, exjugador del Manchester United i la selecció anglesa, a l'ATK (Atlètic de Kolkata).

A més, Cabestany també té experiència al futbol femení. Del 2014 al 2019 va ser director de Metodologia de l'escola de futbol femení Manu Lanzarote i va dirigir el juvenil preferent la temporada 2017/18.

Ara Cabestany es mostra molt il·lusionat per aquesta nova oportunitat al RCD Espanyol.

"L'Espanyol és un club històric. Per mi és una oportunitat. He acceptat aquesta proposta perquè vull aportar professionalitat, un tracte proper amb les jugadores i traslladar des del primer dia un missatge de confiança a la feina de tots."

Anar al contingut