Les tres noves equipacions de l'Espanyol (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol presenta les noves equipacions per a aquesta temporada

L'equip perico tornarà a fer servir el negre als pantalons en lloc del blau, que predominarà a la samarreta per sobre del blanc

Actualitzat

L'Espanyol ha presentat aquest divendres les tres equipacions que lluirà la temporada que ve. Els models ideats per la marca Kelme pretenen ajuntar la tradició del club amb la modernitat en un curs marcat pel 120è aniversari de l'entitat.

En la primera equipació, el canvi més sorprenent és que es canviarà el tradicional color blau dels pantalons pel negre, tal com ja havia portat l'equip del 1910 al 1940. Pel que fa a la samarreta, les franges blaves i blanques seran més primes que fins ara, amb predominància del blau sobre el blanc.

La segona equipació serà tota de color blau marí, amb detalls de trencadís a la samarreta que evoquen el moviment modernista. Cal recordar que el primer camp de l'Espanyol estava ubicat a la zona de la Sagrada Família.

També la tercera equipació mira cap al passat, ja que recupera el color groc, un color força habitual per l'Espanyol com a alternativa els últims anys, i és que és el que lluïa l'equip al prinicipi, abans d'adoptar el blanc i el blau com a colors identificatius.

 

Anar al contingut