La nova equipació de l'Espanyol per a la temporada que ve (RCDEspanyol.cat)
Espanyol

L'Espanyol presenta la nova samarreta per a la pròxima temporada, amb una sola franja blava vertical al pit

La primera amb una sola franja blava vertical al mig entre dues de blanques i blau també a les mànigues. La segona, amb una picada d'ull a la Creu de Sant Jordi.

Actualitzat

Les samarretes del RCD Espanyol per a la temporada 2016-2017 acaben de veure la llum de manera oficial amb el vídeo que s'ha preparat per a aquest llançament oficial.

El vídeo està protagonitzat per un simpàtic periquito que evidencia el valor i el protagonisme de la Meravellosa Minoria i que serveix com a element conductor d'una nova campanya en la qual es mostren els detalls de les noves samarretes:

 

 

En aquesta oportunitat, JOMA ha creat una samarreta que manté les senyes d'identitat de l'Espanyol, i entre les novetats, a la primera equipació, hi ha una única franja blava al pit amb un to degradat, un doble coll amb rib que ofereix un millor ajust o l'eslògan Meravellosa Minoria a la màniga esquerra.

A la segona indumentària es combinen els colors blanc i vermell i destaca pel disseny d'una gran Creu de Sant Jordi, el símbol de la ciutat de Barcelona, feta en una trama degradada de color. El coll està dissenyat en forma de V i les mànigues, de color vermell, estan adornades amb diferents línies.

En tots dos casos, les samarretes de JOMA es distingeixen per estar fabricades en polièster Interlock, que es caracteritza per l'elasticitat, durabilitat i per l'enorme capacitat de transpiració. A les zones laterals, aquest teixit s'ha substituït per unes peces en forma de reixeta que permeten l'entrada de l'aire directament sobre la pell, fet que afavoreix que es mantingui constant la temperatura corporal.

Anar al contingut