Pau López, durant la roda de premsa posterior a l'entrenament
Espanyol

L'Espanyol prepara el duel contra l'Athletic Club amb el retorn de Marco Asensio als entrenaments

El jugador cedit pel Madrid i un altre davanter, Felipe Caicedo, tenen tots els números per tornar a l'equip titular

Actualitzat

L'Espanyol rep diumenge al migdia l'Athletic Club. Avui, el porter Pau López s'ha referit al rival. Tots dos equips arriben en un bon moment de forma. Els pericos han sumat 10 punts dels últims 15, i els bilbaïns acaben de classificar-se per als quarts de la Lliga Europa. L'Espanyol té 32 punts, l'Athletic Club, 47. En principi, Felipe Caicedo i Marco Asensio, que tenien molèsties, estaran a punt per diumenge. L'Espanyol aporta tres jugadors a la sub-21 d'Espanya: Pau López, Rubén Duarte i Marco Asensio.

Pau López: "Queda molt per fer"

El porter de l'Espanyol ha assegurat, en la roda de premsa posterior a l'entrenament, que encara els queda feina per fer per aconseguir la permanència. "Em fa gràcia que es parli com si ja estiguéssim salvats. Crec que estem en un bon camí, però queda molt per fer. És el moment de pensar això i que cal guanyar un altre partit per tenir la permanència més a prop", ha recalcat.

El jugador català també reivindica que "hem demostrat que podem plantar cara a qualsevol equip, i més a casa, amb la nostra afició. Estem segurs que el camp estarà ple i ens donaran suport per demostrar que podem lluitar per la salvació. És un bon moment per fer un pas endavant".

Canvi d'horari de l'Espanyol-Atlètic

D'altra banda, ha canviat d'horari l'Espanyol-Atlètic de Madrid de la jornada 32, que es jugarà dissabte 9 d'abril a un quart de 7. S'havia de jugar diumenge.

Anar al contingut