Espanyol

L'Espanyol podria renunciar al fitxatge d'un migcentre per millorar el contracte d'Osvaldo

L'RCD Espanyol podria renunciar a l'arribada d'un migcampista organitzador, qualificada fa setmanes de "prioritària" per l'entrenador Mauricio Pochettino, per poder millorar el contracte al davanter Pablo Daniel Osvaldo, objecte de desig de l'Atlètic de Madrid per convertir-se en el recanvi del Kun Agüero. Almenys així ho ha deixat entreveure el director esportiu Ramon Planes. "Si fem un esforç per retenir jugadors importants potser també farem un esforç a nivell de club per quedar-nos com estem", ha dit amb referència a la composició definitiva de la plantilla. La capacitat econòmica de l'entitat és limitada i es busca un migcampista a cost zero i amb fitxa baixa.

Actualitzat
Planes també s'ha mostrat inquiet amb els últims moviments del mercat: "Desgraciadament el millor seria que el termini de fitxatges s'acabés demà i que ens deixessin tranquils per consolidar la plantilla. Aquestes coses no ajuden. En tenir jugadors de nivell t'exposes que sempre es puguin produir propostes interessants."El director esportiu de l'Espanyol reconeix que, a més d'Osvaldo, altres jugadors han rebut ofertes per sortir de l'Espanyol, com podria ser el cas de Javi Márquez, que està pendent d'ampliar el seu contracte, i Raúl Baena.

D'altra banda, Ramon Planes encara no s'ha vist amb el representant d'Osvaldo, Darío Decoud. "No he parlat amb el seu agent encara que hi haurà contacte telefònic. Jo no torno a Barcelona, em quedo per veure el Carranza. Si s'hagués de produir una sortida, com més tard fos més mal podria fer", ha subratllat.

Autocrítica després de la golejada a Sevilla

La plantilla de l'Espanyol s'ha mostrat autocrítica després del 5-0 que van encaixar ahir contra el Sevilla en el IV Memorial Antonio Puerta al Sánchez Pizjuán, el cinquè assaig de la pretemporada de l'equip de Mauricio Pochettino quan falten menys de tres setmanes per començar la Lliga.

"Hem de tenir present el que ha passat a Sevilla i intentar corregir-ho perquè no torni a passar en el futur. El ritme sempre és una cosa que costa d'agafar durant la pretemporada, però el que importa és arribar bé al principi de Lliga i és el que farem", ha comentat el davanter Luis García. Pel jugador asturià, com per la resta del vestidor català, el marcador del Sánchez Pizjuán va ser "massa voluminós". El futbolista periquito ha recordat que en la primera hora del partit "el resultat era de 2-0 i el Sevilla no havia fet gran cosa per tenir aquest avantatge".

El davanter Sergio García ha destacat la falta de punteria com una de les claus de la derrota: "L'equip va estar bé però ens va faltar una mica de sort amb vista a porteria. Encara estem en pretemporada i tenim molt temps per millorar." La plantilla torna aquest dissabte als entrenaments després de la jornada de descans d'ahir. L'equip ja prepara la semifinal de dilluns en la Copa Catalunya contra el Nàstic. Álvaro Vázquez, Jordi Amat i Adrián Luna, que estan amb la selecció espanyola en el Mundial sub-20 i Kameni, Fonte, Dinu i Héctor Moreno, amb les seves seleccions, seran les baixes de l'Espanyol per a aquest partit.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut