Espanyol

L'Espanyol planta cara, però cau derrotat al Santiago Bernabéu (1-0)

L'exblanc-i-blau Marco Asensio ha estat l'autor del gol que ha donat el triomf als de Lopetegui

Oriol Llach EstrellaActualitzat

L'Espanyol no ha pogut "fer-la grossa" al Santiago Bernabéu, com va dir l'entrenador perico fa tot just una setmana, i ha perdut contra el Reial Madrid (1-0).

Els blanc-i-blaus han jugat sense complexos, de tu a tu, contra un conjunt blanc amb l'autoestima reforçada després del triomf contra la Roma assolit a la Lliga de Campions. La iniciativa l'han assumit els de Lopetegui, però s'han trobat amb un Espanyol molt ben posicionat a la gespa, conscient que el Madrid aprofitaria la mínima oportunitat per inaugurar el marcador. Els de Rubi han sabut mantenir a ratlla els locals que s'encallaven una vegada i una altra a l'hora d'encarar la porteria de Diego López.

L'experico Marco Asensio ha aconseguit obrir la llauna a pocs minuts abans del descans culminant una bona jugada col·lectiva. En un primer moment, l'àrbitre ha vist fora de joc del mallorquí, però, després de consultar el VAR, el col·legiat ha concedit el gol (1-0).

A la represa, el guió ha canviat i el Reial Madrid ha trobat el camí per fer trontollar el sòlid plantejament blanc-i-blau i arribar amb una mica més de comoditat a la porteria. Davant d'això, Rubi no ha trigat reaccionar i ha fet entrar Víctor Sánchez i Leo Baptistao per Darder i Piatti.

Borja Iglesias ha tingut l'empat a les seves botes quan ha robat una pilota a Sergio Ramos, però el seu xut, en l'intent de superar Courtois per sobre, ha estavellat la pilota al travesser. L'Espanyol ha guanyat un punt de confiança, fet que ha generat més perill i el Madrid s'ha vist obligat a esforçar-se per buscar el gol de la tranquil·litat. Sergio Ramos ha estat a punt d'aconseguir-ho amb una rematada de cap letal des de l'àrea petita, però Diego López ha tret una espectacular mà quan mig Bernabéu ja el cantava.