Espanyol

L'Espanyol persegueix el seu primer triomf a la Lliga al camp de l'Eibar

David Gallego ha aprofitat la parada pels compromisos de les seleccions per treballar els automatismes, però, sobretot, per polir el nivell físic de la plantilla

Actualitzat

L'Espanyol es presentarà a Eibar després d'un pobre començament de la Lliga, que ha fet al seu cos tècnic aprofitar la parada pels compromisos de les seleccions per treballar els automatismes, però, sobretot, per polir el nivell físic de la plantilla. L'Eibar, per la seva banda,  debuta en Lliga a Ipurua després d'haver disputat tres partits a domicili, en els quals només ha aconseguit un punt de nou possibles, igual que l'Espanyol, un rival que arribarà amb baixes i sense haver marcat encara un gol.

Sobre el paper, es veurà un Espanyol més preparat, segur i competitiu que en les anteriors jornades del torneig. L'entrenador, David Gallego, és conscient del perill de l'Eibar. L'amfitrió és un dels equips més intensos de la competició i un dels que més perill crea amb els centres a l'àrea. Durant tota la setmana, els blanc-i-blaus han treballat per eclipsar aquestes virtuts.

L'equip té les baixes del lateral dret francès Corchia, de l'extrem argentí Pablo Piatti, del migcampista Iturraspe i del central David López. Per contra, recupera el lateral esquerre Pedrosa, que ha superat la seva lesió, encara que segons el tècnic encara no té ritme de competició.

El quadre blanc-i-blau només ha guanyat en una ocasió en les seves cinc visites a Ipurua. El balanç és clarament favorable a l'Eibar, que acumula tres victòries i un empat. En la temporada passada, el partit va acabar amb un contundent 3-0 a favor de l'amfitrió.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut