Rafa Entrena és el portaveu del consell d'administració de l'Espanyol.
Rafa Entrena és el portaveu del consell d'administració de l'Espanyol.
Espanyol

L'Espanyol perd socis per tercer any seguit i es queda amb 25.492, la xifra més baixa dels últims vuit anys

Per tercer any seguit, l'Espanyol ha perdut socis. Són 1.300 menys respecte a la temporada anterior. La xifra exacta és de 25.492, la més baixa dels últims vuit anys. L'Espanyol també ha admès un deute amb Hisenda de 15 milions d'euros, que haurà de pagar, en dos termins, abans del mes d'abril de l'any que ve.

Actualitzat

Per tercer any seguit, l'Espanyol ha perdut socis. Són 1.300 menys respecte a la temporada anterior. La xifra exacta és de 25.492, la més baixa dels últims vuit anys. El Consell té clares les raons d'aquest descens continuat: la crisi, els horaris i, esclar, el desencís de cada final de curs després de poder aspirar a anar a Europa.

L'Espanyol també ha admès un deute amb Hisenda de 15 milions d'euros, que haurà de pagar, en dos terminis, abans del mes d'abril de l'any que ve, i ha presentat un pressupost de 48 milions d'euros per aquesta temporada, un 0,8% inferior respecte el del curs anterior.

Pel que fa a la posició del club blanc-i-blau respecte al dret a decidir, el vicepresident i portaveu del consell d'administració, Rafael Entrena, no s'ha mullat gaire.

Setmana d'entrenaments distesos

L'Espanyol continua amb el seu pla de treball en una setmana atípica en què no hi ha partits de Lliga. Els blanc-i-blaus no juguen fins diumenge de la setmana que ve, quan visitaran el camp de l'Atlètic de Madrid. Sens dubte, un dels compromisos complicats del calendari. És per aquest motiu que les sessions d'aquests dies són més disteses del que és habitual.

Anar al contingut