Espanyol

L'Espanyol perd contra l'Sporting (1-0) el seu primer amistós de la pretemporada

L'Espanyol ha perdut 1-0 contra l'Sporting de Gijón en el Memorial Ramon Losada, un amistós disputat a la localitat asturiana de Luarca. Sobre la gespa en molt mal estat de l'estadi de La Veigona, pericos i sportinguistes han jugat un partit intens i lluitat, però amb poca brillantor. L'argentí Sangoy, de falta directa, ha fet el gol dels asturians en el minut 32. Pochettino ha canviat tot l'equip al descans, ja que aquest dijous hi ha un nou amistós contra l'Oviedo. L'Espanyol ha donat una millor imatge en la segona meitat, però el gol no ha arribat i l'equip català ha perdut el seu primer partit en aquesta pretemporada.

Bon assaig de l'Espanyol davant l'Sporting, on només el mal estat de la gespa ha malmès l'espectacle. Els de Pochettino han dominat i haurien pogut obrir el marcador amb un xut creuat de Luis García a passada d'Iván Alonso. O amb un altre xut, gairebé calcat, de Ferran Corominas, després de l'assistència de l'asturià. Però una falta inexistent ha servit perquè l'argentí Gastón Sangoy, fitxat de la lliga xipriota, fes l'1-0. El xut és bo, però Kameni se'n refia massa.

Bona segona part de l'Espanyol

Pochettino ha fet onze canvis després del descans. S'han notat, amb un Osvaldo que ha aportat verticalitat i que ha fregat l'empat en la seva primera intervenció de mèrit, al travesser. L'Sporting ha estat controlat excepte en una ocasió, en què Kiko Casilla ha estat providencial davant Bilic. La resta del partit ha estat un setge periquito, però sense fruits, tot i que Callejón, l'home més dinàmic del partit, no s'ha cansat d'intentar-ho. En resum: bon joc blanc-i-blau, però també arguments per maleir la sort. Aquest dijous, nova prova davant l'Oviedo.