Espanyol

L'Espanyol perd al camp del Màlaga i continua amb la seva nefasta ratxa a domicili (2-1)

El futbol no va ser just amb l'Espanyol a La Rosaleda. Els blanc-i-blaus van oferir la seva millor versió de la temporada i van fer molts més mèrits que el Màlaga per emportar-se la victòria. Però dues errades defensives van condemnar els homes de Pochettino a sumar la vuitena derrota consecutiva a domicili. Fernando havia avançat els locals en el minut 14, però Víctor Ruiz va empatar just abans del descans. I quan l'Espanyol era el clar dominador del partit, Obinna va ensorrar els espanyolistes. Sens dubte, un càstig immerescut.

La millor versió de l'Espanyol a domicili de la temporada no va servir per trencar una nefasta ratxa que ja dura cinc mesos. Els blanc-i-blaus van fer un gran partit al camp del Màlaga, però dues errades defensives i la seva preocupant falta de punteria el van condemnar a una derrota completament injusta.

El Màlaga va sortir més endollat i es va avançar amb un gol de Fernando, que va rematar de cap sense oposició. A continuació, els catalans van demanar penal per unes mans de Toribio que l'àrbitre va considerar involuntàries. I a punt d'arribar al descans, centrada de Javi Márquez i gol de Víctor Ruiz al segon pal, que trencava una mala ratxa de vuit desplaçaments consecutius sense marcar.

Els primers minuts de la segona meitat van ser un atac i gol blanc-i-blau. L'àrbitre es va empassar un clar penal de Munúa sobre Iván Alonso, i Callejón, amb un toc de qualitat, va estavellar la pilota al travesser. Nico Pareja també va poder marcar en un llançament de falta que es va perdre fregant l'escaire.

Semblava que el gol de l'Espanyol podria arribar en qualsevol moment, però tot es va acabar quan Obinna va donar la victòria al Màlaga, una diana afortunada després d'un embolic a l'àrea de Kameni. Encara quedava un quart d'hora per al final i els andalusos van acabar jugant els últims minuts en inferioritat numèrica per una duríssima entrada de Jesús Gámez sobre Baena. Però ni el recurs de Nakamura, que podria haver disputat el seu últim partit com a jugador de l'Espanyol, va servir per puntuar, tot i fer molts més mèrits que el Màlaga, que encadena 14 partits sense perdre.