Els aficionats blanc-i-blaus, en la prèvia d'un duel del RCD Espanyol (RCD Espanyol)
Espanyol

L'Espanyol perd 900 abonats: "Estem en un ajust, però en línia ascendent"

El nombre de socis amb dret a seient a l'RCDE Stadium baixa dels 22.569 als 21.681

Oriol VidalActualitzat

Davallada social. L'Espanyol ha perdut 900 abonats aquest estiu: dels 22.569 que tenia el curs passat s'ha quedat amb només 21.681.

El decreixement de la massa social periquita encara és més greu si es compara amb els anys anteriors a la pandèmia, ja que unes 1.500 persones han deixat de tenir seient a l'RCDE Stadium des de la temporada 2019-2020 (any, això sí, amb competició europea). El subdirector general del club, Toni Alegre, ha volgut relativitzar la pèrdua de la massa social:

"Estem reprenent el pols del club per seguir creixent. Les dades et diuen que estem en un ajust, però en una línia ascendent. L'assistència a l'estadi està sent superior. Les dades són lògiques i correctes, però perquè siguin positives hem de seguir fent un esforç com a club."

Entén l'Espanyol que el club arrossega l'efecte de tres anys molt complicats, amb la crisi del coronavirus i el descens. Però malgrat algunes dades per a l'optimisme (hi ha més de 300 carnets infantils nous, aprofitant una promoció del club), l'increment de preus de la campanya d'aquest estiu ha tingut una resposta negativa: els socis han passat de 30.005 a 27.311.

Per compensar-ho, entre d'altres mesures, l'Espanyol vol potenciar la seva presència al Baix Llobregat. Més d'un miler de socis ja són veïns de Cornellà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut