Óscar Duarte estès a terra (@rcdespanyol)
Espanyol

L'Espanyol, pendent de l'evolució de la lesió d'Óscar Duarte, torna aquest dilluns al vespre a la feina

L'Espanyol no tornarà a la feina fins a aquest dilluns al vespre, i ho farà pendent d'una de les peces importants a l'eix de la defensa, Óscar Duarte. El costa-riqueny es va lesionar a Sevilla.

Actualitzat

L'Espanyol confia recuperar Óscar Duarte pel pròxim partit de Lliga. Pendents de l'evolució de la lesió a la creta ilíaca dreta del costa-riqueny, els blanc-i-blaus s'enfronten al Màlaga a Cornellà-el Prat aquest divendres. Tan bon punt l'equip va arribar a Barcelona procedent de Sevilla es van fer proves al central i aquestes van confirmar les primeres impressions dels metges sobre la forta contusió a la creta ilíaca dreta. Està previst que Duarte s'exerciti de manera individual els pròxims dies. El conjunt dirigit per Quique Sánchez Flores tornarà aquest dilluns al vespre a la feina, ja amb la mirada posada en el pròxim enfrontament de Lliga.

El tercer porter, sis setmanes de baixa

Andrés Prieto, el porter del filial, estarà sis setmanes de baixa per una fractura al metacarpià de la mà esquerra que es va fer en una acció fortuïta en el partit contra el Llagostera. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut