Joselu, en una imatge recent (Europa Press)
Espanyol

L'Espanyol, pendent de la decisió de Joselu

El Reial Madrid no executarà l'opció de compra, per falta de voluntat del davanter gallec

Redacció Esport3Actualitzat

Joselu Mato es troba actualment concentrat amb la selecció espanyola per la disputa de l'Eurocopa a Alemanya. Però a la vegada s'està decidint el seu futur i no sembla que ni el club al qual pertany, l'Espanyol, ni el club al qual ha jugat cedit aquesta temporada, el Reial Madrid, siguin el seu destí la temporada que ve. 

El Madrid tenia en el contracte de cessió de Joselu una clàusula per la qual podria fitxar-lo per 1,5 milions d'euros. Una quantitat que tenia previst abonar. Però el club blanc ja hauria comunicat a l'Espanyol que no farà aquest pas perquè no ha rebut resposta per part de l'entorn del jugador a la proposta de condicions que se li ha fet. Tampoc l'Espanyol ha rebut cap notícia del jugador gallec. 

La informació que en tenen a Madrid és que el jugador ha rebut una proposta del futbol de l'Orient Mitjà, i que Joselu tindria decidit anar-se'n cap allà, davant les poques opcions que se li presentaran la temporada que ve al Reial Madrid, amb l'arribada de jugadors com Kylian Mbappé o Endrick, sumats a les altres figures que ja hi ha a l'equip: Vini, Rodrygo o Brahim. 

Legalment, però, el jugador tornarà a formar part de l'Espanyol a partir de l'1 de juliol i si algun club el vol fitxar haurà de contactar amb el club perico. L'opció de compra d'1,5 milions d'euros només era vàlida per al Reial Madrid en el marc concret del contracte de cessió que va redactar el club blanc-i-blau en el moment de perdre la categoria. Però no per a altres pretendents.  

Anar al contingut