Espanyol

L'Espanyol obté un empat agònic contra el València i haurà d'esperar per segellar la salvació (3-3)

L'Espanyol ha aconseguit un empat agònic davant el València en un partit boig amb quatre gols en els últims deu minuts. L'equip de Javier Aguirre perdia per 2 a 3 en el temps afegit, però un gol final de Sergio Garcia ha salvat un punt per als blanc-i-blaus, insuficient per arribar als 42 i segellar la permanència definitiva.

Cornellà-el Prat ha viscut un autèntic partidàs entre l'Espanyol i el València. Sobretot en els instants finals en què s'ha passat d'un 2 a 1 favorable als d'Aguirre a un empat a 3 en tant sols 10 minuts. Els blanc-i-blaus doncs, hauran d'esperar com a mínim una jornada més per assegurar-se la permanència matemàtica.

El primer en avançar-se ha estat l'Espanyol. En el temps afegit de la primera part, Wakaso ha fet de cap l'1 a 0 i ha fet justícia al millor joc dels periquitos. Però a l'inici de la represa, Sergio Canales, que no marcava un gol des de l'octubre del 2011, ha fet l'empat a un amb un xut que s'ha colat per sota les cames de Kiko Casilla.

Un final d'autèntica bogeria

A 8 minuts pel final, Verdú ha tornat a posar els blanc-i-blaus per davant en el marcador amb el 2 a 1, una victòria amb què semblaven segellar la salvació definitiva. Però l'alegria els ha durat tant sols 5 minuts, temps que ha trigat Jonas per igualar de nou el marcador.

En un desenllça final d'autèntica bogeria, Soldado enfonsava encara més els ànims dels pericos amb el 2 a 3 al minut 91. La derrota semblava definitiva però els d'Aguirre encara no havien dit l'última paraula, perquè Sergio García, després de guanyar la posició a Víctor Ruiz, ha fet el definitiu empat a tres en l'última jugada del partit. Quan resten set jornades per al final del campionat, a l'Espanyol ja només n'hi queden 2 punts per arribar als 42 que suposen la salvació matemàtica.

Tot i l'agònica igualada, els locals han protestat molt l'actuació de l'àrbitre González González, que no ha xiulat dos possibles penals a l'àrea del València i ha acabat expulsant Raúl Rodríguez per protestar quan estava escalfant a la banda.