Mao Ye i el director d'escoles i acadèmies, Eloy Pérez, han representat el club en la signatura de l'acord (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol obre un nou centre de formació a Algèria

Aquesta nova RCDE Academy tindrà l'objectiu de captar i fomentar el talent de la regió de la Cabília, al nord del país, reconeguda, segons el club blanc-i-blau, per la seva qualitat futbolística. El centre serà dirigit pel lleidatà Xavier Codina

Actualitzat

L'Espanyol té aquest dimarts jornada de descans. El tècnic Pablo Machín ha previst una doble sessió d'entrenament per a dimecres per preparar el pròxim partit de Lliga de diumenge davant el Vila-real.

D'altra banda, l'Espanyol ha anunciat aquest dimarts l'obertura d'un nou centre de formació, conegut com a RCDE Academy, a la ciutat algeriana de Tizi-Ouzou, que iniciarà la seva activitat el dia 1 de novembre. Aquesta escola tindrà l'objectiu de captar i fomentar el talent de la regió de la Cabília, al nord del país, reconeguda, segons el club blanc-i-blau, per la seva qualitat futbolística. El centre serà dirigit pel lleidatà Xavier Codina.

El conseller i adjunt a la direcció general corporativa de l'Espanyol Mao Ye i el director d'escoles i acadèmies, Eloy Pérez, han representat el club en la signatura de l'acord amb els socis amb els quals han dut a terme aquest projecte. A més d'aquest nou RCDE Academy a Tizi-Ouzou, l'entitat compta amb altres centres al Japó, els Estats Units, l'Iraq, la Xina, Suècia i Barcelona. Els responsables de l'Espanyol confien que aquesta xarxa serveixi també per potenciar la imatge de l'entitat.

Anar al contingut