Espanyol

L'Espanyol no salva ni l'honor després de caure contra l'Eibar per 0 a 2

Imma Casares FerreiroActualitzat

L'Espanyol ha tornat a caure a casa, aquesta vegada contra l'Eibar per 0 a 2. Aquesta és la setena derrota consecutiva de l'equip de Rufete, a falta de dos partits per acabar la Lliga. L'Eibar pràcticament s'ha assegurat la permanència.

Tres novetats en l'onze titular respecte al derbi, Calleri, Campuzano i Melendo però especialment significativa l'absència d'RDT justament unes hores després que Rufete confirmés que el davanter madrileny la temporada vinent pot sortir cedit si algun equip es fa càrrec de la seva fitxa. A l'RCDE Stadium s'han viscut uns primers vint minuts de domini altern sense ocasions ni per part de l'Espanyol ni part de l'Eibar.

La monotonia l'ha trencada Kike García al minut 21 amb un xut des de fora de l'àrea que ha obligat Diego López a fer una gran estirada. El partit s'ha acabat d'animar amb dos penals en contra de l'Espanyol pràcticament consecutius. En el minut 23, Víctor Gómez ha tallat una jugada d'Inui dins de l'àrea; fàcil per Del Cerro Grande, davant l'evidència d'unes mans tan clares, i no tan fàcil per Edu Expósito. Diego López ha endevinat la trajectòria, però no ha pogut evitar el zero a un.

Després de la pausa d'hidratació, les mans han estat de Bernardo. En aquest cas, el VAR hi ha intervingut amb el mateix veredicte. Diego López ha aturat el llançament, novament d'Edu Expósito, però el refús l'ha aprofitat el mateix jugador per marcar el zero a dos i el seu quart gol a la Lliga. Calleri i Embarba han tingut ocasions per maquillar el resultat abans del descans. Però s'han quedat en ocasions, sense més.

Una sortida gairebé esperpèntica del porter serbi de l'Eibar, Dmitrovic, que no ha aprofitat Víctor Campuzano i dos xuts, primer de Tejero i després de Kike García, han estat les notes més destacades dels primers minuts de la segona part. En el minut 58, RDT ha entrat per Campuzano llançant per terra la teoria que ja no tornaríem a veure el golejador de l'Espanyol en el que resta de temporada. Però ni Raúl de Tomás, ni posteriorment Wu Lei i Nico Melamed, han aportat res en un equip sense idees i amb més ganes d'acabar la temporada que una altra cosa. L'Eibar ha viscut de renda i la seva actitud ha estat poc menys que contemplativa fins al final d'un altre partit de l'Espanyol per oblidar.

L'Espanyol, ja equip de Segona, regala dos penals, encaixa la setena derrota consecutiva i no salva ni l'orgull contra un Eibar que pràcticament s'ha assegurat continuar a Primera una temporada més.