Espanyol

L'Espanyol no pot passar de l'empat davant del Southampton malgrat el gran partit de Leo Baptistao (1-1)

El brasiler, en atac, i Pau López, a la porteria, han estat els grans protagonistes del partit

L'Espanyol s'ha encarat amb tot un equip de la Premier League anglesa, el Southampton. Només començar els anglesos han estat molt incisius en el joc d'atac, especialment Ward-Prowse que ha protagonitzat diverses ocasions. Els de Quique Sánchez Flores, però, no s'han deixat intimidar i, minut a minut, han anat pujant la intensitat.

Un dels nous fitxatges de l'Espanyol, Leo Baptistao, ha demostrat, un partit més, la gran qualitat del futbol que hi ha a les seves botes, el brasiler ha estat la gran referència en el joc ofensiu dels blanc-i-blaus.

Però quan els pericos començaven a jugar els seus millors minuts, el Southampton s'ha avançat al marcador amb una rematada de cap d'Oriol Romeu a la sortida d'un córner, un jugador format a les categories infantils de l'Espanyol i que va acabar a les files del FC Barcelona.

Després del gol, els anglesos s'han abocat a la caça del segon i només les consecutives intervencions de mèrit del porter perico Pau López, han evitat que el Southampton se sortís amb la seva.

A la represa, Quique Sánchez Flores ha mogut fitxa i ha canviat Aaron per Rubén Duarte i Piatti per Jurado a la recerca d'un punt més de desequilibri. L'argentí tan sols ha necessitat deu minuts per enviar el primer avís a la porteria de Forster. L'empat, però, no acabava d'arribar, de manera que el tècnic perico ha tret tota la pólvora, Felipe Caicedo ha entrat per Reyes.

El davanter equatorià i Leo Baptistao han format un tàndem ofensiu molt perillós des del primer instant que han compartit minuts a la davantera blanc-i-blava. El brasiler ha provocat un penal que ha transformat Caicedo. Amb l'empat, l'Espanyol ha guanyat confiança i ha demostrat que les bones sensacions acumulades al llarg de la pretemporada es consoliden a cada partit.