L'Espanyol no passa de l'empat a casa davant l'Athlètic Club (1-1)

Raúl de Tomás ha marcat el gol per als blanc-i-blaus

RedaccióActualitzat

L'Espanyol continua sense guanyar a la lliga aquesta temporada a casa i avui l'equip d'Abelardo no ha pogut passar de l'empat a un.

El gol dels bascos ha arribat al minut 11. Després de la sortida d'un córner, la pilota li ha arribat a Villalibre just a la frontal de l'àrea i des d'allà ha engaltat un xut que ha sorprès Diego López per la dreta de la porteria.

La resta de la primera part ha continuat el domini dels lleons i al 27 ha estat a punt de tornar a marcar: Berchiche ha estavellat una pilota al pal i en el refús Villalibre ha tingut a les seves botes el 0-2. En la segona part l'Espanyol ha tingut una mica més el control de la pilota i en el 63 ha marcat Raúl de Tomás, que posava l'empat a l'electrònic. Wu Lei podria haver marcat en els últims instants de partit però finalment s'ha acabat amb empat a un al marcador. Cornellà- El Prat encara no ha viscut cap victòria de l'Espanyol en lliga en tota la temporada.

En el partit d'avui ha debutat Leandro Cabrera en partit de lliga amb l'Espanyol