Espanyol

L'Espanyol no passa de l'empat davant un Vila-real en hores baixes (0-0)

L'Espanyol no va poder sumar els tres punts en la visita del Vila-real. Els groguets van presentar un equip de circumstàncies però van acabar esgarrapant un punt de l'estadi Cornellà-el Prat. A la primera meitat, l'Espanyol va portar la iniciativa i es va mostrar molt millor que el submarí groc, que es va veure incapaç d'aturar el futbol dels de Pochettino. Un gol anul·lat al mexicà Héctor Moreno va ser l'ocasió més clara dels blanc-i-blaus en aquesta primera meitat. A la represa, el duel es va igualar i els groguets van començar a crear perill a la porteria defensada per Cristian. L'Espanyol ho va seguir intentant, però amb l'expulsió de Forlín a onze minuts del final, van acabar patint davant un Vila-real que va treure l'orgull en els minuts finals del xoc.

Actualitzat
El Vila-real va presentar una alineació de circumstàncies amb moltes baixes. I l'Espanyol, amb Dátolo i Sergio García a l'onze inicial, es va fer dominador de la contesa des dels primers minuts.

La primera gran ocasió dels de Pochettino va arribar als dotze minuts, quan Héctor Moreno va rematar al fons en un bon cop de cap, però l'àrbitre va anul·lar el gol per posició dubtosa del mexicà. Álvaro Vázquez no va trobar porteria en una bona rematada al minut 27, i també Sergio García va començar a ensenyar les urpes però sense encert.

Amb una falta de Romaric que va sortir desviada a prop de la porteria de Diego López, va acabar aquesta primera meitat. L'Espanyol es va mostrar molt superior al conjunt de Garrido que es va limitar a defensar-se i a contrarestar el joc d'atac dels de Pochettino.

El Vila-real desperta, i Forlín és expulsat

La segona meitat va començar amb una nova bona rematada de Sergio García a centrada de Verdú, una de les millors ocasions dels blancs-i-blaus en el partit. El Vila-real es va estirar més que a la primera part i va disposar d'una primera clara ocasió de gol als 20 minuts, que no va trobar la porteria de Cristian. Però amb un nou xut de Sergio que el defensa visitant Gonzalo va desviar, els de Pochettino no perdien la cara al partit.

L'entrada al camp de Weiss i Thievy no va servir per canviar la dinàmica del joc. Amb el duel molt equilibrat, l'Espanyol es va acabar de desinflar amb l'expulsió de Forlín a onze minuts del final. L'argentí va fer una entrada a destemps sobre Joan Oriol i en només dotze minuts va veure com l'àrbitre Fernández Borbalán li ensenyava dues targetes grogues.

L'equip groguet va acabar dominant aquesta darrera fase del partit, i va poder emportar-se els tres punts quan Hernán Pérez, després d'una excel·lent jugada, es va plantar sol davant de Cristian i va enviar el seu xut desviat. L'actuació de la tripleta arbitral va centrar els últims minuts, amb el públic local molt enfadat després de reclamar dos possibles penals, veure com li anul·laven un gol al seu equip, i per l'expulsió de Forlín.

Amb una rematada final d'Héctor Moreno a les mans de Diego López va acabar el partit. L'Espanyol va deixar passar una bona oportunitat de sumar tres punts més i consolidar-se al grup capdavanter de la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut