Espanyol

L'Espanyol negocia el fitxatge de Vicente Moreno

Segons ha avançat Esports IB3, el tècnic valencià del Mallorca és l'objectiu prioritari per a la banqueta i el club periquito estaria disposat a pagar la clàusula de rescissió d'un milió d'euros per contractar els seus serveis

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol està buscant un entrenador amb experiència a la Segona Divisió per dirigir l'equip blanc-i-blau la pròxima temporada i el que més interessa a la direcció esportiva és Vicente Moreno. Segons ha avançat Esports IB3, el tècnic valencià del Mallorca és l'objectiu prioritari per a la banqueta i el club periquito estaria disposat a pagar la clàusula de rescissió d'un milió d'euros per fer-se amb els seus serveis.

Fins i tot hi ha altres informacions periodístiques que asseguren que Moreno ja hauria comunicat al Mallorca el seu desig de canviar d'aires la propera temporada tot i tenir contracte amb el conjunt balear fins al 30 de juny del 2022. Els motius per marxar són les diferències de criteri per planificar la temporada que ve. Segons informa el diari "As", Moreno i l'Espanyol ja haurien iniciat les converses per tancar la seva incorporació al conjunt espanyolista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut