Edu Expósito durant un partit amb l'Eibar (Twitter)
Espanyol

L'Espanyol, molt a prop de fitxar Edu Expósito

El migcampista de l'Eibar, que va rebre ofertes d'altres equips com el Girona, podria convertir-se en el pròxim fitxatge del conjunt blanc-i-blau

Redacció Esport3Actualitzat

Edu Expósito, el migcampista de l'Eibar, podria convertir-se en el nou fitxatge de l'RCDE Espanyol. El jugador barceloní, que tenia diverses ofertes d'altres equips, entre ells el Girona, finalment s'hauria decantat per incorporar-se a les files del conjunt blanc-i-blau per un total de cinc temporades. Tot i que l'operació no està encara tancada, tant el club com el jugador estarien interessats a tancar la transacció al més aviat possible.

Expósito, que té contracte amb l'Eibar fins al 2024, arribaria en qualitat de traspàs, ja que l'Espanyol passa per una situació econòmica no gaire favorable i l'Eibar necessita fer caixa amb diversos efectius que suposen un valor important per augmentar la massa salarial de l'equip de Segona.

En cas de realitzar-se el fitxatge, Diego Martínez disposaria d'un migcampista polivalent, amb recorregut i amb més de 70 partits disputats a Primera Divisió. A més, seria una molt bona incorporació a l'hora de formar un trident al centre del camp amb Darder i Vinicius. Amb bona assistència, va fer 8 gols l'any passat a Segona Divisió.

 

Anar al contingut