ESPANYOL

L'Espanyol manté la confiança en Diego Martínez

Amb el suport dels pesos pesants del vestidor, el tècnic sobreviu a la ratxa de tres derrotes seguides

Oriol VidalActualitzat

Aturada sense conseqüències. L'Espanyol està convençut que l'equip aconseguirà la permanència amb Diego Martínez. La ratxa de tres derrotes seguides (Zorrilla, Bernabéu i dissabte a l'RCDE Stadium contra el Celta) no provocarà canvis en la direcció de l'equip; ara mateix, amb un sol punt sobre el descens.

Sense fer cap ratificació pública, la direcció esportiva blanc-i-blava es desmarca de l'estratègia que han fet altres clubs en problemes aprofitant l'aturada de la Lliga pel preeuropeu: el Sevilla ha dit adeu a Sampaoli, i l'Elx, a Machín. La decisió de mantenir Diego Martínez arriba després de l'anàlisi intern que el club ha fet de la crisi amb tots els estaments: el mateix entrenador, capitans i direcció esportiva. La conclusió és que s'han trobat un grup convençut que poden resoldre la situació. El vestidor està unit i consideren que la solució està a dins i que Diego Martínez se sent fort i amb el suport del grup tot i el to baix que va exhibir en la roda de premsa posterior al partit contra el Celta. 

Des del club entenen la frustració de l'entorn però creuen tenir detectats els errors i faran els ajustos que calguin per resoldre'ls. En la reunió interna s'ha parlat, lògicament, de fer un pas endavant a l'RCDE Stadium on han de passar rivals com el Cadis, el Getafe i l'Almeria. La idea és treballar amb calma abans del partit contra el Girona a Montilivi. 

Al respecte, avui s'ha pronunciat al '21' d'Esport3 un antic pes fort de l'Espanyol, l'excapità Víctor Sánchez:

"Ara mateix es veu tot molt fosc. Diego ja no té el marge que tenia al principi. Han arribat fitxatges i l'equip no només no ha millorat, sinó que ha empitjorat. Això, per al jugador, saber que patiràs fins al final, és difícil. Si a Girona no va bé, potser caldrà un canvi d'entrenador, que sempre aporta un canvi de mentalitat."

Recupera el programa '21' del canal Esport3:

 

 

Ara mateix, el missatge és que hi ha el convenciment que Diego Martínez treurà la situació endavant. El partit a Montilivi és clau i Chen Yansheng és imprevisible. 

Anar al contingut