L'Espanyol converteix Cornellà-el Prat en un fortí
L'Espanyol jugarà per Cap d'Any
Futbol

L'Espanyol jugarà el 31 de desembre a la tarda a València

L'equip blanc-i-blau jugarà contra el València a l'estadi de Mestalla, l'últim dia de l'any, a un quart de 5 de la tarda, l'últim partit de l'any

Redacció EsportsActualitzat

La Lliga de Futbol Professional ha comunicat els horaris de la 19a jornada de Lliga, que es disputarà la setmana de Cap d'Any. El dia 31 de desembre es jugarà un únic partit, que serà el que enfrontarà el València i l'Espanyol, a l'estadi de Mestalla. L'horari fixat és les 16.15. Això vol dir que els jugadors espanyolistes tindran molt just arribar a casa a temps per poder celebrar el Cap d'Any amb la família. El partit acabarà a les 18.00. Si viatgen amb avió, ho tindran més fàcil.

L'entrenador del València Pepe Bordalás ja s'ha queixat del partit de la nit de Cap d'Any. L'entrenador valencianista ha demanat un canvi en els horaris de la darrera jornada de l'any perquè el seu equip "no sigui perjudicat" respecte als seus rivals.

El Barça, en canvi, visitarà el Mallorca diumenge 2 de gener a les 9 del vespre.

 

 

També s'han publicat els horaris de la jornada anterior, la 18.

     

 

I el Girona també sap els horaris del seus partits. En la jornada 21 rebrà el Burgos, a Montilivi, a les 4 de la tarda, del dia 18 de desembre. A la jornada següent, la 22, els gironins visitaran l'Osca, diumenge 2 de gener, a un quart de 7 del vespre.

 

Anar al contingut