Espanyol

L'Espanyol jugarà aquesta tarda contra el Tenerife després dels resultats negatius de les proves PCRs

La ronda de tests ràpids feta dissabte al matí als membres del primer equip de l'RCD Espanyol va mostrar 3 possibles positius. Els PCRs de la tarda, però, van sortir negatius

Redacció Esport3Actualitzat

La ronda de tests ràpids feta dissabte al matí al primer equip de l'RCD Espanyol va mostrar tres positius provisionals per Covid-19. L'equip es va aïllar, seguint tots els protocols sanitaris, a falta de la confirmació via PCR que es va fer aquest dissabte a la tarda i que va resultar negativa per a tothom.

És per això que l'RCD Espanyol ha anat avui a Tenerife per jugar aquesta tarda la vuitena jordada de Segona Divisió.

La baixa més destacable en els plans de l'entrenador Vicente Moreno és la del migcampista xinès Wu Lei. L'atacant no s'ha recuperat de les molèsties físiques que arrossega des de fa setmanes. El cos tècnic ja va advertir que la presència del jugador asiàtic en la convocatòria era complicada.

La llista de convocats la formen Oier, Miguleón, Pedrosa, Cabrera, Calero, Lluís López, Fran Mèrida, Puado, S. Darder, RDT, Diego López, Melendo, David López, Dídac, Álex López, Vadillo, K. Bare, Vargas, Embarba, Campuzano, Pol Lozano, Óscar Gil, Jofre Carreras, Nico Melamed i Joan García:

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut