Espanyol

L'Espanyol juga al camp del Màlaga amb la intenció de confirmar el seu bon moment de joc i resultats

L'Espanyol juga a les deu al camp del Màlaga amb l'objectiu de buscar la quarta victòria seguida a la Lliga. Mauricio Pochettino no pot comptar amb Javi Márquez, per lesió, ni amb Javi López, per sanció. El tècnic argentí vol tornar d'Andalusia amb un resultat positiu, tot i que és conscient de la perillositat d'un rival que ara mateix no està passant per un bon moment. Clerc i Cristian Alfonso, són els jugadors del planter escollits per completar la plantilla que ha viatjat a Màlaga. Un equip que ha fet una forta inversió aquesta temporada i que acumula tres derrotes consecutives, una dinàmica inversa a la del conjunt blanc-i-blau.

Actualitzat
L'Espanyol intentarà allargar la ratxa de tres victòries seguides contra el Màlaga, sense la presència de Javi López, sancionat, i Javi Márquez, lesionat. Després de sumar nou punts de nou possibles i assolir els llocs europeus de la taula, l'equip blanc-i-blau ha enterrat qualsevol dubte sobre la capacitat de sumar victòries i fer gols contra qualsevol rival.

Ernesto Galán serà, "a priori", el relleu de Javi López. L'absència de Javi Márquez podria obligar l'entrenador a apostar per un doble pivot més defensiu amb l'argentí Juan Forlín, central reconvertit en migcampista i titular en els últims tres partits, i Raúl Baena. En atac, Mauricio Pochettino mantindrà el mateix esquema que tan bons resultats li ha donat a l'Espanyol en la ratxa de tres victòries seguides. Sergio García seguirà a la banda dreta, Romaric com a jugador enllaç entre el mig del camp i els davanters, Verdú a la banda esquerra i Álvaro Vázquez en punta. Si Verdú, amb molèsties, no hi pogués finalment participar, Dátolo tindria una nova oportunitat de demostrar la seva vàlua.

Els homes de Pochettino arriben a Màlaga sense cap pressió, i havent deixat ja enrere la seva incapacitat per guanyar un partit fora de casa. Tot i això, La Rosaleda no és un camp propici per als periquitos, que només hi han pogut aconseguir dues victòries i un empat en els últims deu anys.

Un Màlaga en crisi

L'equip del tècnic xilè Manuel Pellegrini ocupa la setena posició amb tretze punts, dos menys que l'Espanyol, després del cop que ha suposat perdre aquests tres partits, encaixar nou gols i no marcar-ne cap. El club ha fet una de les inversions més altes d'aquesta temporada, 61 milions d'euros. La plantilla malaguenya i el seu tècnic intenten no posar-se nerviosos, però l'afició, il·lusionada amb el nou i potent projecte, ha començat a tenir dubtes.

Pellegrini tindrà la baixa del defensa portuguès Eliseu, i la seva plaça al lateral esquerre la cobrirà Ignacio Monreal. També són baixes per lesió el davanter brasiler Julio Baptista, el central danès Kris Stadsgaards i el migcampista italià Enzo Maresca. Però Pellegrini té jugadors de molta qualitat i un fons d'armari suficient per presentar un equip competitiu per mirar de derrotar l'Espanyol i allunyar la crisi de resultats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut