Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol ja té els cinc sentits posats en el derbi contra el Barcelona

L'Espanyol ja prepara el derbi contra el Barça, un partit en què la reacció és obligada després de caure contra el Recre i just abans de fer front a dos desplaçaments consecutius, a Riazor i al Nou Estadi de Tarragona. D'entrada, Valverde ja sap que no podrà disposar de dos dels seus laterals esquerres: ni David Garcia ni Peixoto estaran a punt, com tampoc podrà jugar l'argentí Zabaleta, sancionat, ni el brasiler Eduardo Costa, que encara es recupera de la seva lesió. En canvi, Javi Chica tornarà a l'equip.

Actualitzat

Els jugadors de l'Espanyol no esperaven la derrota contra el Recreativo, però com que el resultat ja no té marxa enrere no els queda més remei que passar pàgina. Tot i aquest contratemps, els blanc-i-blaus segueixen mirant el futur amb optimisme.

L'Espanyol tindrà una nova oportunitat per demostrar que l'equip funciona dissabte contra el Barça. Per al derbi Valverde recuperarà Chica, però en canvi perdrà Zabaleta, que va veure la cinquena targeta groga després d'una falta. Per aquest motiu el defensa argentí estava molt decebut, com també ho estava Iván de la Peña quan va abandonar el camp. "Lo Pelat" es va culpabilitzar públicament de la derrota contra el Recreativo, ja que una errada seva en la centrada va originar la jugada del gol del conjunt andalús, marcat per Jesús Vázquez. Una ensopegada que l'equip espanyolista intentarà que no es repeteixi davant del Barça.

Valverde continua la mala ratxa

El tècnic blanc-i-blau, Ernesto Valverde, que afronta la seva tercera temporada com a entrenador a Primera Divisió, no ha aconseguit guanyar mai ni el partit inicial de la Lliga ni el primer partit després de l'aturada nadalenca durant els seus anys com preparador en la màxima categoria.

Aquesta campanya no ha canviat res. L'Espanyol va perdre davant el Gimnàstic de Tarragona (0-1) en l'estrena de la Lliga a Montjuïc i ahir va caure en la tornada al campionat davant el Recreativo de Huelva (0-1). Curiosament, tots dos són equips que acaben de pujar.

Anar al contingut