Espanyol

L'Espanyol intenta reforçar-se amb els jugadors de l'Elx Jonathas i Enzo Roco

L'Espanyol mou fitxa per Jonathas i Roco, de l'Elx. El porter Germán Parreño podria ser cedit a l'entitat alacantina.

Actualitzat

La direcció esportiva de l'Espanyol ha començat l'ofensiva per dos jugadors de l'Elx: el golejador brasiler Jonathas (autor de 14 gols la temporada passada) i el central xilè Enzo Roco. Jonathas, per qui també s'havia interessat la Reial Societat, vol quedar lliure per fitxar per l'Espanyol acudint a la FIFA si no es resol la situació d'impagaments per la qual ha denunciat el club. L'Elx ha rebut una proposta del representant del jugador d'un milió i mig d'euros, tot i que l'entitat il·licitana té un deute de 600.000 amb el futbolista.

El club blanc-i-blau també vol Enzo Roco, un poderós central d'1'99 que ha estat titular tota la temporada. Roco supliria la baixa de Colotto i qui sap si la d'Héctor Moreno. L'Elx tan sols té el 25% dels drets del jugador, mentre que el 75% restant és propietat d'un grup inversor disposat a vendre el 50% de la propietat futbolista als periquitos per un milió d'euros.

Es dóna la coincidència que, de forma paral·lela a aquests moviments, l'Espanyol és a punt d'acordar la cessió Germán Parreño a l'Elx. El porter, suplent de Kiko Casilla fa dos anys i cedit al Racing aquest últim curs, és natural d'Elx i podria deixar de forma immediata la pretemporada a les ordres de Sergio González per començar una nova etapa a casa.

L'Espanyol, doncs, pot refer la seva columna vertebral pescant en un Elx amb molts problemes econòmics. L'actual president del club, Juan Anguix, pot deixar la presidència dilluns si un grup d'empresaris locals, encapçalats per l'alcalde, Carlos González, aporta els 7.200.000 euros que l'entitat necessita per evitar el descens a Segona B.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut