Un gràfic que mostra trajectes que haurà de fer l'equip blanc-i-blau (RCD Espanyol)
Espanyol

L'Espanyol iniciarà el 10 de juliol una pretemporada que el portarà a Indonèsia, Suïssa i Alemanya

L'equip blanc-i-blau preveu jugar set partits amistosos en quatre països

Actualitzat

La primera plantilla de l'Espanyol tornarà a la feina el pròxim dia 10 de juliol, amb les habituals revisions mèdiques, i realitzarà dues petites gires per Indonèsia i Alemanya, a més d'un amistós a Suïssa, abans de tancar la seva preparació de pretemporada en terres catalanes.

El dia 14 de juliol, el quadre blanc-i-blau s'enfrontarà a la selecció Sub-19 d'Indonèsia a la localitat de Bandung, al Gelora Bandung Lautan Api Stadium. El 19 o 20 del mateix mes, el seu rival serà el Persija de Jakarta, en el Patriot Stadium.

Segons ha anunciat l'entitat blanc-i-blava, el club aprofitarà el viatge per potenciar les relacions comercials amb diferents entitats del país.A més, l'Espanyol organitzarà un concurs de talents amb nens d'entre 12 i 18 anys a cinc grans ciutats d'Indonèsia, que finalitzarà a l'octubre. Els guanyadors participaran en uns entrenaments a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

L'equip de Quique Sánchez Flores tornarà a Barcelona el 21 de juliol. L'entitat treballa per tancar un amistós a Espanya. El 28 de juliol, l'Espanyol es desplaçarà a Suïssa per jugar contra el Borussia Dortmund.

Després, l'equip viatjarà a la localitat alemanya de Herzlake, on estarà del 31 de juliol al 6 d'agost. En aquest període es disputaran dos amistosos: un dels rivals, ja confirmat, serà l'Hamburg.

Un cop finalitzat el seu pas per terres germàniques, el quadre català tornarà a Barcelona, on ultimarà la preparació per arrencar la Lliga en la millor forma possible. El club espera tancar un últim amistós abans de començar la competició.

Anar al contingut